
Ολυμπιακός : Στο χειρουργείο μπαίνει την Παρασκευή ο Παπανικολάου
Οι προσπάθειες για τη συντηρητική αντιμετώπιση του τραυματισμού στον αυχένα δεν απέδωσαν για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού
Αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με συντηρητική αγωγή, ο Κώστας Παπανικολάου είναι έτοιμος να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, το νευρολογικό ζήτημα που τον ταλαιπωρεί στον αυχένα δεν υποχωρεί και το νυστέρι για τον φόργουορντ των Ερυθρολεύκων είναι αναπόφευκτο.
Ο Παπανικολάου θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Παρασκευή 12 Μαρτίου και θα επιληφθεί της κατάστασής του εξειδικευμένος νευρολόγος.
Η νευροχειρουργική επέμβαση θα κρατήσει εκτός παρκέ το διεθνή άσο τους επόμενους τρεις μήνες (10-12 εβδομάδες).
Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό διάστημα της αποχής του θα φθάσει τουλάχιστον τους έξι μήνες.
Αυτό σημαίνει πως πλέον ο Παπανικολάου θα ξαναμπεί στο κλειστό του ΣΕΦ τη νέα περίοδο και ίσως μάλιστα χάσει ένα κομμάτι στην αρχή.
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο


