Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Στην τελική ευθεία για την Ζενίτ

Ολυμπιακός : Στην τελική ευθεία για την Ζενίτ

Στην προπόνηση της Τετάρτης οι Ερυθρόλευκοι δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, με τον Μπαρτζώκα να τους αναλύει το πλάνο του για την αναμέτρηση της Παρασκευής.

Την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Ζενίτ (12/3) για την 29η αγωνιστική της Euroleague συνέχισε ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκαν στο ΣΕΦ και δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τους αναλύει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι Χασάν Μάρτιν και Κώστας Παπανικολάου, οι οποίοι βρίσκονται στα… πιτς και δεν θα αγωνιστούν ξανά τη φετινή σεζόν.

Ο Αμερικανός συνεχίζει την αποθεραπεία του, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο σέντερ του Ολυμπιακού κάνει πολλές θεραπείες και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οσον αφορά στον Παπανικολάου, ο φόργουορντ των Πειραιωτών παραμένει εκτός και από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι δεν προλαβαίνουν τα πλέι οφ της Euroleague, δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί και να επιστρέψει στα επτά παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής διοργάνωσης.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024