Σωτήρης Τσιόδρας : Έδωσε αίμα στον «Μαραθώνιο Αιμοδοσίας»
Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, δίνοντας αίμα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την αιμοδοσία.
Τη δράση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας «Μαραθώνιος Αιμοδοσίας» στήριξε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο κ. Τσιόδρας επισκέφτηκε την ειδική αίθουσα που έχει στηθεί στο Μετρό του Συντάγματος κι έδωσε αίμα, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό, μήνυμα αισιοδοξίας σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, λόγω πανδημίας.
«Ένα εξέχον μέλος της επιστημονικής κοινότητας, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα επισκέφτηκε τον Μαραθώνιο Αιμοδοσίας του Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, δίνοντας αίμα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την αιμοδοσία» ανέφερε σε σχετικό μήνυμα στο Facebook το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.
Δείτε την ανάρτηση:
Ένα εξέχον μέλος της επιστημονικής κοινότητας, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την αντιμετώπιση της πανδημίας του…
Posted by Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ on Wednesday, 10 March 2021
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]
- Ισραήλ: Ο Σμότριτς ζητά αλλαγή συνόρων με τον Λίβανο – «Να φτάσουμε στον ποταμό Λιτάνι»
- Η Μπαρτσελόνα κοντά στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς: «Υπάρχει ήδη επικοινωνία με τον παίκτη»

