
Μάκης Δελαπόρτας για καταγγελίες στο θέατρο: «Τελείωσε η καριέρα τους, ο Έλληνας δεν συγχωρεί»
Για τις καταγγελίες που κλυδωνίζουν τον χώρο του θεάτρου τις τελευταίες μέρες μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας
Για τις καταγγελίες που κλυδωνίζουν τον χώρο του θεάτρου τις τελευταίες μέρες μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας.
Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα.
Όπως είπε όλοι όσοι βρίσκονται στο στόχαστρο καταγγελιών έχουν δει τις καριέρες τους να τελειώνουν. «Ο Έλληνας δεν συγχωρεί. Όλα αυτά τα πρόσωπα που αναφέρονται και είναι στο μάτι του κυκλώνα, κι αποδεδειγμένα είναι ένοχοι, δεν έχουν θέση στο θέατρο» είπε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον συνεργασία ενός θύτη με το θύμα, κι αυτό να λειτουργήσει και διαφημιστικά είπε πως «θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν γίνει αυτό, αλλά πιστεύω ότι δε θα ξεχάσει κανείς αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι δε θα δεχθούν κι άλλοι ηθοποιοί, είτε παραγωγοί, να στηρίξουν όλους αυτούς».
«Ώρα να κάνουμε καινούρια αρχή»
Τέλος, ερωτηθείς αν «θα καθαρίσει ο χώρος» είπε πως «ήρθε η στιγμή για να κάνουμε μια νέα αρχή, στο θέατρο αλλά και στην κοινωνία».
«Δεν πρέπει να υπάρχει ο φόβος του να μη μιλάμε, είτε είναι από τους παραγωγούς που στηρίζουν ηθοποιούς που έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές, είτε είναι από την πολιτεία. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να ξέρει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του, εκεί διαφωνώ που βγαίνουν και κάνουν αντιπολίτευση. Δε νομίζω να ήξερε κανείς ότι ο Λιγνάδης είχε τέτοιου είδους διαστροφές και τον έβαζαν σε θεσμικούς θέσεις, αυτό αποκλείεται. Δε θα μπορούσα να συνεργαστώ ποτέ, με τίποτα, με κανέναν από τους κατηγορούμενους, όπως νομίζω ότι δεν θα συνεργαστούν και πάρα πολλοί συνάδελφοι ηθοποιοί» κατέληξε.
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη

