
«Κόπηκε» το σημερινό ρεπό των παικτών του Παναθηναϊκού
Την ώρα που ο Λάζλο Μπόλονι είναι κοντά στην έξοδο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού παίρνει... μέτρα και για τους ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σε δυσμένεια.
Δύσκολες καταστάσεις για τον Παναθηναϊκό μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να βγει η ομάδα στην Ευρώπη.
Από την περασμένη Δευτέρα ο Λάζλο Μπόλονι βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση και πως πολύ δύσκολα θα ήταν ο προπονητής και την επόμενη σεζόν. Οι δύο σερί ήττες από τον ΠΑΣ επισπεύδουν τις εξελίξεις, με τον Ρουμάνο να βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου, πλην όμως η διοίκηση βλέπει ευθύνες και στους παίκτες.
Τρεις ήττες μέσα σε 17 μέρες από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι ευθύνη μόνο του προπονητή, καθώς και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ολοένα και περισσότερο πως δεν μπορούν να σηκώσουν το… βάρος της φανέλας, ενώ αρκετοί απ’ αυτούς ξεπερνούν και τα όρια της αδιαφορίας. Και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις και με ποδοσφαιριστές και κάποιοι απ’ αυτούς μπουν στον… πάγο για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ το καλοκαίρι πολλοί θα είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν.
Το πρώτο μέτρο, πάντως, από τη διοίκηση αφορά στη σημερινή μέρα. Οι παίκτες ήταν προγραμματισμένο να πάρουν ρεπό, αλλά αυτό «κόπηκε» και οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν να μεταβούν στο Κορωπί καθώς θα υπάρξει κανονικά προπόνηση για την ομάδα.
- Για όλα φταίνει το «επώνυμο», λέει ο Καραμανλής – Δηλώνει αθώος και επαναλαμβάνει ότι δεν θα πολιτευτεί
- Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια της μηχανής και ο διαχειριστής του δικύκλου
- ΚΚΕ: Το μέρισμα κοροϊδίας που παρουσίασε ως «επιτυχία» ο Μητσοτάκης δεν αγγίζει στο ελάχιστο το πρόβλημα της ακρίβειας
- Από άσημη, φόβητρο και με έδρα-φρούριο: Η «ομάδα» Βαλένθια στο δρόμο του Παναθηναϊκού (vids)
- Είναι τελικά οι Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι ζευγάρι;
- «Τροία 2026»: Eντυπωσιακή άσκηση στο Λιμάνι της Πάτρας για εξουδετέρωση «χημικής απειλής»



