Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Πιέσεις στον Αλαφούζο να διώξει τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Πιέσεις στον Αλαφούζο να διώξει τον Μπόλονι

Ο περίγυρος του Γιάννη Αλαφούζου προωθεί την άμεση αντικατάσταση του Ρουμάνου με τον Γιάννη Αναστασίου. Στα υπόψη και άλλοι «εγχώριοι» προπονητές και ο ρόλος του Πιέρ Ντρεοσί στην υπόθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σε ένα φαύλο κύκλο έχει μπει ξανά ο Παναθηναϊκός μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και η αμφισβήτηση είναι έντονη προς τον Λάζλο Μπόλονι. Παρά τις φήμες, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει αποφασίσει να αποπέμψει τον Ρουμάνο και στην τελευταία επικοινωνία τους, του εξέφρασε την στήριξη του.

Φυσικά, αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι, αφού και πέντε μέρες πριν την απόλυση του Ντάνι Πογιάτος, ο Αλαφούζος συναντήθηκε μαζί του στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και τον είχε διαβεβαιώσει ότι δεν κινδυνεύει! Με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Βασικά, ο στενός περίγυρος του Αλαφούζου εισηγείται την άμεση αντικατάσταση του Λάζλο Μπόλονι και προωθεί τη λύση του Γιάννη Αναστασίου.

Η επιλογή του Αναστασίου τίθεται κάθε φορά που αρχίζει συζήτηση για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, είναι ένα πρόσωπο που διατηρεί καλή σχέση με τον Αλαφούζο και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Η λύση του Αναστασίου δεν είναι η μοναδική που προτάθηκε στον Αλαφούζο, αφού συζητήθηκαν και άλλοι προπονητές με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, Έλληνες και ξένοι. Ωστόσο, ο Αναστασίου είναι ελεύθερος και θα έρθει με το πρώτο νεύμα!

Οι δισταγμοί του Αλαφούζου και ο Ντρεοσί

Από την άλλη, η υπόθεση είναι πιο σύνθετη από μία απλή αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Εάν ο Αλαφούζος απολύσει τον Μπόλονι, το πιθανότερο είναι ότι θα τον ακολουθήσει στην έξοδο ο Πιερ Ντρεοσί.

Ο Γάλλος παράγοντας έχει τονίσει ότι δεν σκοπεύει να μείνει μόνος του, σε μία νύξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ σε ανύποπτο χρόνο.

Ακόμα και αν ο Ντρεοσί πειστεί να συνεχίσει, τότε αναμφίβολα δεν θα προκρίνει τη λύση του Αναστασίου. Διότι ο γενικός διευθυντής έχει τη δική του ατζέντα με ονόματα και θα θελήσει να επιλέξει έναν εξ αυτών.

Δηλαδή, ο Αλαφούζος ίσως να αναγκαστεί να ψάξει ξανά προπονητή και διευθυντή, πέντε μήνες μετά την ίδια διαδικασία με τους Πογιάτος και Ρόκα! Ένα σενάριο που ούτε θέλει να φανταστεί.

Συνεπώς, τα δεδομένα στο μυαλό του Αλαφούζου είναι πολλά και αντικρουόμενα.  Ο Λάζλο Μπόλονι έχει περιέλθει σε δεινή θέση, αλλά δεν έχει τελειώσει για τον μεγαλομέτοχο των πράσινων.

Γιατί ο Αλαφούζος εξακολουθεί να επιρρίπτει πολλές ευθύνες στους παίκτες και συνυπολογίζει πως αν αντικαταστήσει άλλον έναν προπονητή για χάρη τους, θα είναι σαν να τους δίνει άφεση για το δικό τους μερίδιο στην κατάρρευση.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024