Λίβερπουλ και Έβερτον διασταυρώνουν σήμερα (20/2) τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Χέντερσον να στέκεται στο γεγονός της απουσίας των οπαδών από τις κερκίδες, λόγω του κοροναϊού.
Ο Άγγλος μέσος τόνισε πως εκείνος και η ομάδα του θα κάνουν τα πάντα ώστε να προσφέρουν ένα μεγάλο χαμόγελο στον κόσμο που θα βρίσκεται στο σπίτι.
«Αυτό που κάνει τέτοια ματς σπουδαία είναι ο κόσμος. Θα μας λείψετε στο ματς, όμως θα δώσουμε τα πάντα για να σας προσφέρουμε ένα μεγάλο χαμόγελο παρακολουθώντας το παιχνίδι στο σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 30χρονος άσος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τις δυο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Φακούντο Πελίστρι στο 11ο και το 28ο λεπτό του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν