Παρέμβαση υπέρ του Κουφοντίνα στα γραφεία της ΝΔ
Συγκέντρωση υπέρ του καταδικασθέντος Δημήτρη Κουφοντίνα, πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο το Σάββατο
Παρέμβαση για τον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα, πραγματοποίησαν άγνωστοι, το μεσημέρι του Σαββάτου, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία, άνοιξαν πανό και πέταξαν τρικάκια υπέρ του καταδικασθέντος μέλους της 17 Νοέμβρη, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από απεργία πείνας διαρκείας.
Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ.Κουφοντίνα από 150 συντρόφους/ισσες στα γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα #antireport #laf_portal #koufontinas_hungerstrike pic.twitter.com/oSe6Ri3fKh
— Land & Freedom (@laf_portal) February 20, 2021
Στη συνέχεια, οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή ενώ, σύμφωνα με ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, έγινε περιορισμένη χρήση χημικών στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Μοσχάτο».
Πριν λίγο έγινε παρέμβαση στα κεντρικά της ΝΔ στο Μοσχάτο. Αυτή τη στιγμή στις αποβάθρες του ηλεκτρικού έχουν σταματήσει την διέλευση των συρμών κι έχουν αποκλείσει τον κόσμο. Δελτάδες και διμοιρίες ταμπουκίζουν, κινδυνεύει κόσμος να πέσει στις ράγες. #antireport pic.twitter.com/5Rcod0BRWt
— radiofragmata (@radiofragmata) February 20, 2021
Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε καταδίωξη με αστυνομικούς, και αυτή την ώρα οι άγνωστοι βρίσκονται στον σταθμό του ΗΣΑΠ, όπου επικρατεί ένταση. Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι αρνούνται να προσαχθούν και απαιτούν να πάει συρμός στον οποίο να επιβιβαστούν όλοι και να αποχωρήσουν.
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»


