Βρετανία : Στο νοσοκομείο και το Σαββατοκύριακο ο πρίγκιπας Φίλιππος
Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII το βράδυ της Τρίτης. «Η εισαγωγή του είναι ένα προληπτικό μέτρο έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού του, αφότου ένιωσε αδιαθεσία», εξήγησε το Μπάκιγχαμ σε ένα δελτίο Τύπου.
Στο νοσοκομείο του Λονδίνου θα παραμείνει και το Σαββατοκύριακο, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος, όπου εισήχθη την Τρίτη για «προληπτικούς λόγους», ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
«Ο δούκας του Εδιμβούργου θα παραμείνει πιθανόν στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο και έως την ερχόμενη εβδομάδα», ανέφεραν τα βρετανικά ανάκτορα στο Γαλλικό Πρακτορείο, επισημαίνοντας πως ο Φίλιππος βρίσκεται σε καλή διάθεση.
Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII το βράδυ της Τρίτης. «Η εισαγωγή του είναι ένα προληπτικό μέτρο έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού του, αφότου ένιωσε αδιαθεσία», εξήγησε το Μπάκιγχαμ σε ένα δελτίο Τύπου.
Μια πηγή από το παλάτι επισήμανε πως ο Φίλιππος δεν νοσεί από την Covid-19.
Τόσο ο 99χρονος Φίλιππος όσο και η 94χρονη Ελισάβετ έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου Covid-19 τον Ιανουάριο.
- Πώς αμείβεται η 25η Μαρτίου
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για τη ρεβάνς με τη Μπέτις (vid)
- Αντιδράσεις προκαλεί η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης για την πρώτη κατοικία
- Τέμπη: 24ωρη απεργία σιδηροδρομικών στις 23 Μαρτίου με φόντο την έναρξη της δίκης
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθησαν 16χρονος και ο πατέρας του – Έκανε το παιδικό δωμάτιο εργαστήριο για κροτίδες
- Conference League: Και μη χειρότερα για την ΑΕΚ, 2-0 η Τσέλιε (vids)
