
«O Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μπράουν»
Στη λίστα του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
Σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ της προχωράει η Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η πρώην ομάδα του Οντεντ Κάτας σκοπεύει να αποδεσμεύσει παίκτες λόγω της κακής σεζόν που διανύει και ήδη στο Ισραήλ γράφουν πως ο Παναθηναϊκός κοιτάζει μία περίπτωση με ενδιαφέρον.
Αυτή είναι του Τζέι Κόβαν Μπράουν, ο οποίος σύμφωνα με το «ynet.co.il» θα λύσει τη συνεργασία του με τη Χάποελ, έχει ήδη προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και μία απ’ αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός.
Η σύνδεση που γίνεται μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς ο Ίντεντ Κάτας είχε πολύ καλή συνεργασία μαζί του. Παράλληλα, ο 31χρονος γνωρίζει από Ελλάδα καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ρέθυμνο (2012), ΚΑΟΔ (2013/14) και ΑΕΚ (2016).
Ο Μπράουν, πάντως, μετράει μόλις πέντε συμμετοχές τη φετινή σεζόν, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ώμο και ίσως αυτό παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
- Αυστραλία: Επεισόδια έξω από νοσοκομείο που κρατείται 47χρονος για τη δολοφονία 5χρονης
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ

