Γεωργαντάς: Ειδική μέριμνα για να εξυπηρετηθούν στην κακοκαιρία όσοι πρόκειται να εμβολιαστούν
Εξήγησε ότι το σύστημα δεν οδηγεί τους πολίτες στο εμβολιαστικό κέντρο που βρίσκεται πιο κοντά τους, αλλά σε εκείνο με την πιο σύντομη διαθέσιμη ημερομηνία, αλλά αυτό μπορούν να το αλλάξουν είτε μόνοι τους είτε σε ΚΕΠ ή φαρμακείο.
Κάνεις που θέλει να εμβολιαστεί δε θα μείνει χωρίς στήριξη από την Πολιτεία, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.
Εξήγησε ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για να εξυπηρετηθούν στην κακοκαιρία όσοι πρόκειται να εμβολιαστούν και αν λόγω του χιονιά η μετακίνηση δεν είναι εφικτή, δε θα αντιμετωπίσουν κάποια ποινή, θα μπορούν να μπουν ξανά στο σύστημα και να εμβολιαστούν το συντομότερο.
Ο κ Γεωργαντάς σημείωσε ότι αν κάποιος πολίτης δεν βρίσκει τα στοιχεία του στο σύστημα του εμβολιασμού, μπορεί είτε να απευθυνθεί σε ΚΕΠ είτε να διορθώσει το πρόβλημα μέσω της πλατφόρμας.
Το σύστημα, πρόσθεσε, οδηγεί τους πολίτες όχι στο πιο κοντινό εμβολιαστικό κέντρο αλλά στην πιο κοντινή διαθέσιμη ημερομηνία και αν κάποιος θέλει να αλλάξει εμβολιαστικό κέντρο και δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος, μπορεί να πάει κάποιο τρίτο πρόσωπο σε ΚΕΠ ή φαρμακείο χωρίς εξουσιοδότηση αλλά με μια απλή υπεύθυνη δήλωση.
Ο κ. Γεωργαντάς έκανε γνωστό ότι τη Δευτέρα θα τεθούν σε λειτουργιά τα Mega εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη





