Αναστασοπούλου – Λάμπρη : Τα post για την παραίτηση του Λιγνάδη
Δείτε τις αναρτήσεις της Αγγελικής Λάμπρη και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη
Την παραίτηση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σχολίασαν, τόσο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όσο και η Αγγελική Λάμπρη μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.
Πιο συγκεκριμένα η πρώτη έγραψε στα instastories «Μεγάλη μέρα», ενώ η δεύτερη σχολίασε με νόημα «Στο καλό».
Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη
«Παρά την ύψιστη τιμή που αποτελεί για μένα να υπηρετώ το πρώτο θέατρο της χώρας μας, η αγάπη και η αφοσίωσή μου προς το ίδιο το Εθνικό Θέατρο μου υπαγορεύει να υποβάλω σήμερα την παραίτησή μου.
Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες ενός τοξικού κλίματος φημών, υπονοούμενων, διαρροών και αναφορών γύρω από το πρόσωπό μου, χωρίς μάλιστα να έχει υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία. Γεγονός που θα μου επέτρεπε το ελάχιστο προβλεπόμενο από ένα Κράτος Δικαίου, δηλαδή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
Αντιπαρερχόμενος τις ερμηνείες που θα γεννήσει η κίνησή μου αυτή, οφείλω να βάλω το καλό του Εθνικού Θεάτρου πάνω απ’ όλα, και να προστατεύσω τον θεσμό από μία ατέρμονη επικοινωνιακή και πολιτική διελκυστίνδα.
Αφού οι επιθέσεις, έστω κι έτσι, είναι προσωπικές, επιλέγω να σταθώ κι εγώ όρθιος απέναντί τους ως πρόσωπο και όχι να κρυφτώ στη κουίντα του Εθνικού Θεάτρου. Επιπλέον, η παραίτησή μου αυτή, μού επιτρέπει να προχωρήσω χωρίς να δεσμεύω ή να δεσμεύομαι πλέον θεσμικά και να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου έναντι όσων επέλεξαν να με στοχοποιήσουν, εξυπηρετώντας την οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνεργασία.
Με τιμή Δημήτρης Λιγνάδης» αναφέρει στην επιστολή του».
Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Φεβρουαρίου, μετά από φήμες που «φούντωσαν» κυρίως στα Social Media, ο κ. Λιγνάδης, με ανακοίνωσή του είχε διαψεύσει πως η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη είχε ζητήσει την παραίτησή του.
Μάλιστα, μια μέρα αργότερα η κ. Μενδώνη, με δηλώσεις της τόνιζε ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.
- «Χαστούκι» στις υπερεξουσίες του Τραμπ – Το «καλό το παλικάρι» ξέρει κι άλλο μονοπάτι για να επιβάλλει δασμούς
- Μozzart Sport: «Ανδρέας Τεττέη, η ελληνική εκδοχή του Λαμίν Γιαμάλ»
- FemTech στην Ελλάδα: αλλάζει το πρόσωπο της γυναικείας υγείας;
- Ώρα πληρωμών για συντάξεις και επιδόματα – Οι δικαιούχοι
- Live: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Τραμπ για τους δασμούς
- ΕΠΟ: Μια απομονωμένη διοίκηση ψάχνει διέξοδο
