
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός : Κόρνερ του Μουνίθ, κεφαλιά του Γούτα και 1-1
Ο Ατρόμητος στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έφερε το ματς με τον Παναθηναϊκό στα ίσια με σκόρερ τον Γούτα.
Ο Ατρόμητος μετά το γκολ του Βέλεθ στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς με τον Παναθηναϊκό, ισορρόπησε το παιχνίδι και στο φινάλε του πρώτου μέρους έφερε το ματς στα ίσια.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Περιστερίου άσκησε πίεση στους πράσινους στο τελευταίο 15λεπτο του ματς και κατάφερε να κάνει το 1-1 με σκόρερ τον Γούτα.
Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου προωθήθηκε σε ένα κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του και εκτέλεσε ο Μουνίθ και νίκησε όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη.
Δείτε το γκολ της ισοφάρισης του Ατρόμητου:
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Προειδοποιήσεις για ύφεση και ενεργειακή κρίση στην Ιταλία
- Μια σκηνή της Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» διχάζει τα social media
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Ουκρανία: Το «κοιμηθείτε καλά, Ευρωπαίοι εταίροι» του Μεντβέντεφ που ανεβάζει τον «πυρετό» του πολέμου στη Γηραιά Ήπειρο
- Αίγιο: Μια σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται άλλα πέντε άτομα

