Καστοριά: Βίντεο drone αποκαλύπτει την ολοκληρωτική καταστροφή στο ξενοδοχείο – Τα σενάρια που εξετάζονται
Η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης και η ισχύς της ήταν τέτοια, που όχι μόνο συντάραξε την πόλη αλλά έγινε αισθητή και στο Άργος Ορεστικό, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10χλμ.
Εικόνα απόλυτης καταστροφής κυριαρχεί στον τόπο της έκρηξης, από την οποία ισοπεδώθηκε το ξενοδοχείο «Τσάμης» στην Καστοριά.
Η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης και η ισχύς της ήταν τέτοια, που όχι μόνο συντάραξε την πόλη αλλά έγινε αισθητή και στο Άργος Ορεστικό, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10χλμ.
Από την ισχυρότατη έκρηξη δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ σύμφωνα με αναφορά του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος στην αστυνομία, το ξενοδοχείο τον τελευταίο χρόνο ήταν κλειστό και δεν υπήρχε ανθρώπινη παρουσία στις εγκαταστάσεις του.
Αμέσως μετά την ισχυρή έκρηξη, το τριώροφο ξενοδοχειακό συγκρότημα μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα από μπάζα και σίδερα. Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων.
Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σχετικά με την έκρηξη.
Πέρα από το υγραέριο, το οποίο φαίνεται ότι είναι η πιθανότερη αιτία, οι Αρχές δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Σε αυτό το ενδεχόμενο προσανατολίζεται και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, καθώς, όπως λέει, σε περίπτωση διαρροής υγραερίου θα υπήρχαν ενδείξεις οι οποίες θα προλάβαιναν την καταστροφή.
Όλα τα στοιχεία εξετάζονται από τις Αρχές και αναμένονται τα πορίσματα και εντός της ημέρας.
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα
- Σπίλμπεργκ, Ταραντίνο και οργή για τη Marvel – Τα τρέιλερ των εκατομμυρίων που νίκησαν στο Super Bowl
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Άναυδος ο Τζόκοβιτς με το ακροβατικό του Μαλίνιν στο καλλιτεχνικό πατινάζ (vid)
- Στα γαλανόλευκα ο εμβληματικός πίδακας Jet d’Eau – Η Γενεύη τιμά την ελληνική γλώσσα
- Κάθριν Ο’Χάρα: Από τι πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός του Μόνος Στο Σπίτι – Ιατρικό πόρισμα
- Αταλάντα – Κρεμονέζε 2-1: Παραμένει σε «τροχιά» Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο

