Έκανε κορονοπάρτι και το πλήρωσε ακριβά – Ποινή φυλάκισης σε 19χρονο
«Είχα να δω τα παιδιά πάνω από τέσσερις μήνες» είπε στην απολογία του ο 19χρονος φοιτητής.
Σε 6μηνη φυλάκιση με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε 19χρονος, που είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη ως διοργανωτής πρωτοχρονιάτικης γιορτής, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί, τον έκρινε ένοχο για εξ αμελείας παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατόπιν καταγγελίας αστυνομικοί κλήθηκαν, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (2/1), να μεταβούν σε διαμέρισμα που ανήκει στην γιαγιά του στο κέντρο της πόλης, όπου εντοπίστηκε ο ίδιος μαζί με εννέα ακόμη φίλους του.
Είχα να δω τα παιδιά πάνω από 4 μήνες
«Είχα να δω τα παιδιά πάνω από τέσσερις μήνες» είπε στην απολογία του ο 19χρονος φοιτητής, τονίζοντας ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να μαζευτούν τόσοι αλλά στην πορεία της «μάζωξης» εμφανίστηκαν επιπλέον άτομα. «Θεώρησα πιο ασφαλές να μείνουν μετά τις 10 το βράδυ που ισχύουν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις» πρόσθεσε.
Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος. Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους υπόλοιπους παρευρισκομένους πρόστιμο 300 ευρώ.
- Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι «εξαδάχτυλη»; Η φωτογραφία που προκάλεσε πανικό στα social media
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/3): Δράση με Champions League και τον επαναληπτικό τελικό του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: Εάν υπουργός άλλης κυβέρνησης έκανε τη δήλωση του Γεωργιάδη θα είχε παραιτηθεί
- «Ξεχύθηκαν» στους δρόμους στο Μαρόκο – Οπαδοί βγήκαν για να πανηγυρίσουν το Κόπα Άφρικα (vids)
- Σε εξέλιξη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών – Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας


