Ένταση ανάμεσα σε Μπόλονι και ρεπόρτερ της Nova
Ο Λάζλο Μπόλονι ενοχλήθηκε με ερώτηση του δημοσιογράφου του συνδρομητικού και έφυγε για τα αποδυτήρια.
Το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα, επιβεβαίωσε η ένταση που σημειώθηκε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, ανάμεσα στον Λάζλο Μπόλονι και στον ρεπόρτερ της Nova, Νίκο Τζουάννη.
Ο Μπόλονι ενοχλήθηκε από την ερώτηση για την άδεια που παραχώρησε στους παίκτες του Τριφυλλιού τα Χριστούγεννα και η οποία ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια από κάθε άλλο συνάδερφο του στην κατηγορία.
Σε μία αποστροφή της απάντησης του, ο Μπόλονι χαρακτήρισε ηλίθια και ανόητη την ερώτηση του ρεπόρτερ του συνδρομητικού και μόλις έδωσε την απάντηση του, έφυγε για τα αποδυτήρια.
Η απάντηση προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Τζουάννη, ο οποίος στην αποφώνηση έδωσε τη δική του εκδοχή: «Επειδή ο κύριος Μπόλονι με αποκάλεσε ηλίθιο, αφενός δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό και αφετέρου θα έπρεπε να μείνει εδώ για να ακούσει την απάντησή μου και όχι να αποχωρήσει αμέσως».
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε για τέλος του έτους η δίκη των θανάτων Μαλένας και Ίριδας
- Σίφνος: Πρώτη επιλογή μεταξύ των προορισμών που θα είναι ελκυστικοί για τους Αυστραλούς το 2026
- Σοβαρά επεισόδια στην Πορτογαλία: Ξύλο, πέτρες, φωτοβολίδες και 124 συλλήψεις (vids)
- Greek Defense Minister Holds High-Level Talks
- Ιράν: Από το σόου του «Συμβουλίου Ειρήνης» στα αχαρτογράφητα νερά ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Όλοι οι λόγοι που ο σκύλος «καβαλάει» άλλους σκύλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού



