Ράντονιτς : «Θα τα δώσουμε όλα με Παναθηναϊκό»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (30/12, 20:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Ντέγιαν Ράντονιτς εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Σέρβους είναι να βελτιώσουν την εικόνα τους.
Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος έκατσε ξανά στην άκρη του πάγκου των «ερυθρόλευκων» στη συντριβή από την Ιγκοκέα επισήμανε ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους», ότι θα είναι πολύ δύσκολα ματς.
«Ετοιμαζόμαστε για μια μονομαχία με τον Παναθηναϊκό με την ελπίδα ότι θα παίξουμε καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση, με την κούραση που υπάρχει και τις απουσίες ορισμένων παικτών, θα τα δώσουμε όλα την Τετάρτη. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει σε αρκετές περιπτώσεις ότι έχει την ικανότητα να παίζει καλά, έχοντας σπουδαίους παίκτες. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.
Δεν θα έχουμε αρκετούς παίκτες, μαζί με τους Λόιντ και Νοκό, ο Χολ δεν είναι έτοιμος και ο Σιμόνοβιτς είναι άρρωστος. Για αυτό πρέπει να παίξουμε στο μάξιμουμ με τους 12 παίκτες που θα έχουμε για να ανταποκριθούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό για 40 λεπτά και να λειτουργήσουμε σωστά σε άμυνα και επίθεση. Εάν είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος και μας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσουμε θα είναι πραγματικά σπουδαίο».
- Η Ιαπωνία καταργεί την ισοπαλία στο ποδόσφαιρο
- Μετρό: Ο μετροπόντικας «Αθηνά» έφτασε στον Ευαγγελισμό για την επέκταση της γραμμής 4
- Ο Γιάννης Παναγόπουλος δίνει εξηγήσεις μετά τις αποκαλύψεις της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου Χρήματος
- Ναν ή Χέιζ-Ντέιβις: Τελικά ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα;
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηναίων
- «Απαράδεκτη συμπεριφορά»: Ο Άντριου αποκάλυπτε στον Επτσάιν εμπιστευτικές πληροφορίες Βρετανών αξιωματούχων;

