
Χωρίς νέα προβλήματα η προπόνηση του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Χίμκι στη Μόσχα.
Την Τρίτη (29/12) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Χίμκι στη Μόσχα για την 17η αγωνιστική της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ματς.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, ενόψει και της αναμέτρησης με την ομάδα της Μόσχας. Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν και πάλι απών από τη σημερινή προπόνηση, με τον 30χρονο παίκτη να είναι τραυματίας.
Αντίθετα, Γιώργος Πρίντεζης και Οκτάβιους Έλις γυμνάστηκαν για τρίτη μέρα χωρίς την παραμικρή ενόχληση και έτσι θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των Πειραιωτών στη Ρωσία.
Αύριο, στις 15:30 το μεσημέρι οι «ερυθρόλευκοι» θα πετάξουν με πτήση τσάρτερ για τη Μόσχα, που ναύλωσαν για μία ακόμα φορά φέτος οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
- Η ΕΕ θα αποτρέψει τη Μόσχα να ωφεληθεί από τον πόλεμο στο Ιράν – Παγώνει το πλαφόν τιμών στο ρωσικό πετρέλαιο
- Νέο εύρημα που παραπέμπει σε πυραυλικό εξάρτημα ξεβράστηκε στην Κρήτη
- Έφυγε από τη ζωή ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας Καρυωτάκη
- Ιερέας φέρεται να κατηγόρησε ακτιβίστρια για τη διπλή αυτοκτονία στην Ηλιούπολη, προκαλώντας αντιδράσεις
- Γαλλία: Ένας νεκρός και 219 τραυματίες στα επεισόδια μετά τον θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League
- ΜΜΕ Βουλγαρίας: «Η Γκεζτέπε πληρώνει τον Άρη για τον Σούντμπεργκ»

