
Ηράκλειο : 26χρονος μαχαιρώθηκε εφτά φορές από τον πατέρα του τα Χριστούγεννα
Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή ο 26χρονος άνδρας, τον οποίο μαχαίρωσε ο ίδιος του ο πατέρας, ανήμερα των Χριστουγέννων στην περιοχή της Θερίσσου.
Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.
Ο 26χρονος, διεκομίσθη στο Βενιζέλειο αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από την πρώτη στιγμή σοβαρή, καθώς είχε δεχτεί 6 με 7 μαχαιριές και είχε χάσει αρκετό αίμα.
Σύμφωνα με το Creta24, ο 26χρονος δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στις 05.00 το πρωί της Κυριακής.
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Γερμανία: Σύγχυση με την ειδική άδεια από τον στρατό για ταξίδια – Παρέμβαση για να καμφθούν οι αντιδράσεις
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν 1-2: Άλμα πρόκρισης για τους Βαυαρούς (vids)
- Σπόρτινγκ-‘Αρσεναλ 0-1: Χρυσή αλλαγή ο Χάβερτς για τους κανονιέρηδες, «χτύπησε» στο 90+1’ (vid)



