
Φεύγει από την Μπενφίκα ο Σάμαρης
Ο Ανδρέας Σάμαρης δεν υπολογίζεται από την Μπενφίκα και ήδη ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Τελειωμό δεν έχουν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για το μέλλον του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Abola», ο Έλληνας μέσος αναζητά μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και ενδεχομένως να αποτελέσει παρελθόν από τους «αετούς» ακόμα και κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Ο 31χρονος μέσος βρίσκεται στον σύλλογο της Λισσαβώνας από το 2014 και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ομάδα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023.
Παρόλα αυτά, δεν υπολογίζεται πλέον από τον προπονητή του, Ζόρζε Ζεσούς, ενώ υπενθυμίζεται επίσης πως ο τελευταίος τον άφησε τον περασμένο Οκτώβρη και εκτός ευρωπαϊκής λίστας για την φάση των ομίλων του φετινού Europa League.
Επιπρόσθετα, άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι την τρέχουσα σεζόν ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Μπενφίκα.
- Μέση Ανατολή: Ο Ζελένσκι προτείνει ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα ως απάντηση στην πετρελαϊκή κρίση
- Τσουκαλάς: Το συνέδριό μας είπε ένα πολύ μεγάλο ‘ναι’ στην πολιτική αλλαγή, στην ενότητα και στο καθαρό στίγμα
- Νέο Κέντρο Κοινότητας στη Μεσσήνη
- Ολυμπιακός: Με Μόρις και Χολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: Για πρώτη φορά δικαστήριο αναγνωρίζει ευθύνη στο ελληνικό δημόσιο και επιδικάζει αποζημίωση σε συγγενείς
- Ζωγράφου: «Είχαμε να τις δούμε ενάμιση μήνα, υπήρχε μυρωδιά» – Μαρτυρίες για το θρίλερ με τις δύο σορούς

