Κοροναϊός : Βγαίνει νικητής ο 8χρονος που νοσηλευόταν με συμπτώματα «Καβασάκι» – Το δώρο του προσωπικού της ΜΕΘ
Τα κλειστά καταστήματα δεν τους εμπόδισαν να του κάνουν δώρο.
Εντός της ημέρας αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου o 8χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, με συμπτώματα του συνδρόμου Καβασάκι που προέκυψε ως επιπλοκή από τον κορoναϊό.
Ο μικρός από χθες δεν υποστηρίζεται αναπνευστικά από μάσκα και η κατάσταση της υγείας του έχει σαφέστατα βελτιωθεί και σήμερα αναμένεται να μετακινηθεί από τη ΜΕΘ, στην παιδιατρική κλινική, όπως αναφέρει στο thebest.gr o Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.
Μάλιστα θα βγει έχοντας λάβει και ένα δώρο από το προσωπικό της ΜΕΘ.
Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με το thebest.gr, του χάρισαν το σκάφανδρο που θέλησε.
Με αγάπη και φαντασία, γιατροί και νοσηλευτές μετέτρεψαν ένα ιατρικό σκάφανδρο σε σκάφανδρο αστροναύτη μιας και τα καταστήματα είναι κλειστά.
«Για να θυμάται την πρώτη του νίκη, τη νίκη της ζωής», επισημαίνει ο Ανδρέας Ηλιάδης και προσθέτει: «Mια ακόμα μικρή νίκη του ΕΣΥ. Να μην φοβάται κανείς όσο το ΕΣΥ μας έχει νοσηλευτές και γιατρούς με τέτοια επιστημονική επάρκεια και πραγματική αγάπη για τη δουλειά τους. Στη μουντάδα των καιρών μας ας είναι αυτή η μικρή νίκη ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους μας».
Μάλιστα νωρίτερα σήμερα έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τον μικρό, ο κ. Ηλιάδης, οι γονείς και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας.
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…




