
Μπαρτσελόνα : Δέκα μέρες εκτός ο Λενγκλέ
Νοκ άουτ για τις επόμενες δέκα μέρες θα είναι ο Κλεμάν Λενγκλέ.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» απέναντι στην Οσασούνα, ωστόσο για τον Ρόναλντ Κούμαν δημιουργήθηκε ακόμη ένας πονοκέφαλος, καθώς ο Κλεμάν Λενγκλέ αποχώρησε τραυματίας, με τους «μπλαουγράνα» να μένουν χωρίς κανέναν βασικό κεντρικό αμυντικό της πρώτης ομάδας.
Τα νέα ωστόσο ήταν ευχάριστα για τους Καταλανούς, καθώς ο Λενγκλέ υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για μόλις δέκα ημέρες, ανακουφίζοντας τον Ρόναλντ Κούμαν και τους «μπλαουγκράνα» που έχουν ήδη εκτός τους Πικέ, Ουμτιτί και Σέρχι Ρομπέρτο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα χάσει σίγουρα τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
- ΕΕ για Τουρκία: Καμία ενταξιακή πρόοδος χωρίς μεταρρυθμίσεις – Ρητές αναφορές στις σχέσεις με την Ελλάδα και την Κύπρο
- Παιδιά και social media: Οι Βρυξέλλες ανακοινώνουν ότι το app της ΕΕ για την επαλήθευση ηλικίας είναι έτοιμο
- Η Νέα Γενιά Ρολογιών της Rolex για το 2026
- Κατσανιώτης για Λαζαρίδη: Ο καθένας κρίνεται από τη δημόσια παρουσία και τον δημόσιο λόγο του – Τι είπε για Σαμαρά
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκίνησε ξανά η δίκη – «Ανεπαρκής και πρόχειρη» η νοσηλεία του σύμφωνα με τον Εισαγγελέα
- Πικάσο εκατομμυρίων για 100 ευρώ: Στον υπερτυχερό Aρί Χονταρά ο πίνακας – Η αστεία αντίδραση του


