
O Aντρέα Μποτσέλι ξανά στο top 10 του Billboard – Ποιοι άλλοι είναι στη λίστα
Ο Αντρέα Μποτσέλι βρίσκεται για 10η φορά στο top 10 του καταλόγου πωλήσεων του Billboard με το άλμπουμ του «Believe», το οποίο βρίσκεται στην 5η θέση
Ο Αντρέα Μποτσέλι βρίσκεται για 10η φορά στο top 10 του καταλόγου πωλήσεων του Billboard με το άλμπουμ του «Believe», το οποίο βρίσκεται στην 5η θέση. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου και μέχρι τις 19 Νοεμβρίου κατάφερε να πωλήσει στις ΗΠΑ 20.000 αντίτυπα.
https://www.youtube.com/watch?v=PZ4PVavi6F0&ab_channel=TheLateShowwithStephenColbert
Στα δέκα πρώτα βρίσκονται επίσης το «Power Up» των AC/DC που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση του καταλόγου, στη 2η θέση το «Starting Over» του Κρις Στάπλετον, ενώ στην 8η θέση είναι το «We Need a Little Christmas» των Pentatonix.
Ο Μποτσέλι μπήκε για πρώτη φορά στο top 10 του καταλόγου πωλήσεων του Billboard το 1999 με το άλμπουμ «Sogno», το οποίο έφτασε στο νούμερο τέσσερα, ενώ το 2018 με το άλμπουμ «Si» κατέκτησε την κορυφή.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Μποτσέλι έχει πωλήσει 24,3 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ, ενώ με το «Believe» κατακτά για 20η φορά την πρώτη θέση του καταλόγου των κλασικών άλμπουμ και για 14η φορά την πρώτη θέση του καταλόγου Classical Crossover Albums.
- Βέροια: Κατέρρευσε τμήμα αρχαίου τείχους στην αυλή του – Πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Αρχαιολογίας και Δήμου
- Φοροαπαλλαγές: Μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Βρυξελλών – Κατηγορίες και κόστη
- To ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και το μήνυμα στον Τσίπρα
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ζεφύρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No







