
Άρης : Νέα τεστ για κοροναϊό ενόψει του ντέρμπι κορυφής
Οι παίκτες των κιτρινόμαυρων υποβλήθηκαν σε εξετάσεις ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες του Άρη θα ολοκληρώσουν αύριο τη προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε νέα τέστ κορωνοϊού, ενώ η ΠΑΕ ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια σχετικές φωτογραφίες.
«Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας υποβλήθηκαν σήμερα σε νέα τεστ κορωνοϊού…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι πρώτοι 7 από τους 17 συλληφθέντες από τη Θεσσαλονίκη
- Ιράν: «Κάθε επιλογή έχει το τίμημά της» – Ο Γκαλιμπάφ κατηγορεί την Ουάσινγκτον για μη τήρηση της εκεχειρίας
- Σλοτ: «Αφήνω τη Λίβερπουλ ακριβώς εκεί που ανήκει, ανάμεσα στην ελίτ της Ευρώπης»
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ξύπνησα και την είδα πάνω από το κεφάλι μου με μαχαίρι» – Τι υποστήριξε ο 41χρονος
- Χάιντι Κλουμ: «Δεν είμαι έγκυος, απλώς έχω παχύνει λίγο. Είναι η εμμηνόπαυση»
- Πέραμα: Νέο εργατικό ατύχημα με έναν τραυματία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη


