Ολυμπιακός : Επέστρεψε ο Ντρέγκερ
Ο Τυνήσιος μπακ επέστρεψε στην Ελλάδα και θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 9η αγωνιστική της Superleague.
Οι Αχμέντ Χασάν και Γιουσέφ Ελ Αραμπί κόλλησαν κοροναϊό και τέθηκαν νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τους πράσινους, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Ματιέ Βαλμπουενά, που τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς για 2-3 εβδομάδες.
Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους δύο επιθετικούς του να βγαίνουν εκτός μάχης, λόγω Covid-19, αλλά και τον Βαλμπουενά, λόγω τραυματισμού. Η σημερινή μέρα πάντως περιελάμβανε και ένα ευχάριστο νέο για τον Πορτογάλο, αφού ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Τυνησίας.
Ο μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας έπαιξε στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Τυνησία με την Τανζανία για τα προκριματικά του κυπέλλου εθνών Αφρικής και το μεσημέρι της Πέμπτης επέστρεψε στην Αθήνα.
Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο και οι Τυνήσιοι επικράτησαν με 1-0, ενώ στο δεύτερο πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία δέκα λεπτά, σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1.
O αμυντικός των Πειραιωτών, αφού ακολουθήσει το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο, θα ενσωματωθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
- Γερμανία: Υπέρ μιας Ευρώπης «δύο ταχυτήτων» τάσσεται ο υπ. Οικονομικών Κλινγκμπάιλ
- Νιγηρία: Τουλάχιστον εννέα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα τζιχαντιστών στην πολιτεία Μπόρνο
- Δύο πράκτορες πυροβόλησαν τον Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ ανακοινώνει σχέδια για την πυρηνική αποτροπή
- Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν «με πρωτοφανές πλήγμα» – Και λέει ότι «θα αποτρέψει ίδρυση παλαιστινιακού κράτους»
- Βιολάντα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σημείο διαρροής προπανίου στο εργοστάσιο
