Κρήτη : Άγνωστο πλάσμα ξεβράστηκε από τον ποταμό – Τι πιθανολογούν οι ειδικοί
Λύση στο «μυστήριο» φαίνεται να υπάρχει αναφορικά με το απόκοσμο ζώο που ξεβράστηκε στις Γούρνες, μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τον Δήμο Χερσονήσου
Λύση στο «μυστήριο» φαίνεται να υπάρχει αναφορικά με το απόκοσμο ζώο που ξεβράστηκε στις Γούρνες, μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τον Δήμο Χερσονήσου, στην Κρήτη.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα neakriti.gr ο Έφορος Συλλογών Σπονδυλωτών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Πέτρος Λυμπεράκης, πρόκειται πιθανότητα για ασβό, γνωστό και ως άρκαλο στην Κρήτη.
Όπως εκτιμά, ο ασβός φαίνεται να είχε μείνει για αρκετές ώρες μέσα στο νερό με αποτέλεσμα να φουσκώσει, να μαδηθεί και να πάρει αυτή την απόκοσμη όψη.
Πιθανότητα, όπως αναφέρει, το άτυχο ζώο δεν πρόλαβε να σωθεί από την πρόσφατη θεομηνία, με τα νερά να το παρασέρνουν μέχρι τη θάλασσα.
Δείτε βίντεο:
- Τσιτσιπάς: «Μετά το US Open δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες – Σκέφτηκα να σταματήσω»
- Μπριζίτ Μπαρντό: Η Vogue «σταύρωσε» την ακροδεξιά ντίβα – Μοχθηρός πόλεμος για την «woke επιδημία»
- Κραν Μοντανά: 47 οι νεκροί, 100 οι τραυματίες – Νέα σοκαριστικά βίντεο
- Συλλυπητήρια Τασούλα στο πρόεδρο της Ελβετίας για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά
- Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό: Απρόοπτο με Γκραντ πριν το ντέρμπι
- Ιράν: Πέμπτη ημέρα διαμαρτυριών και 3 νεκροί – Αλλαγή διοικητή της κεντρικής τράπεζας ως μέσο κατευνασμού


