
Κρήτη: Πυροβόλησαν και διέλυσαν μετεωρολογικό σταθμό στο Ηράκλειο
Eκτός λειτουργίας έχει τεθεί ο αυτόματος μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο Μεταξοχώρι Ηρακλείου στην Κρήτη.
Ένα απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη, είχε ως συνέπεια να τεθεί εκτός λειτουργίας ο αυτόματος μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο Μεταξοχώρι Ηρακλείου.
Άγνωστοι πυροβόλησαν και διέλυσαν τον σταθμό κατά τη διάρκεια της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή στις 10 Νοεμβρίου.
«Δυστυχώς η λειτουργία του αυτόματου μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο Μεταξοχώρι Ηρακλείου διακόπτεται καθώς ο σταθμός δέχθηκε πυροβολισμούς (!) κατά τη διάρκεια της έντονης κακοκαιρίας στην Κρήτη στις 10 Νοεμβρίου 2020 και καταστράφηκε», αναφέρεται σε ανάρτηση του meteo στο Facebook.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Παρασκευής
- Ακίνητα: Σε ποια περιοχή εκτοξεύτηκαν οι τιμές
- Συνταγή: Στριφτόνι με ντομάτα, πικάντικη σάλτσα και καλαμάρια
- Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Παρασκευή – Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το Πάσχα
- Η επιστήμη ξέρει την καλύτερη ώρα για μεσημεριανό
- Το επικίνδυνο Πάσχα των μολότοφ και των βεγγαλικών




