Κρήτη: Πυροβόλησαν και διέλυσαν μετεωρολογικό σταθμό στο Ηράκλειο
Eκτός λειτουργίας έχει τεθεί ο αυτόματος μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο Μεταξοχώρι Ηρακλείου στην Κρήτη.
Ένα απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη, είχε ως συνέπεια να τεθεί εκτός λειτουργίας ο αυτόματος μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο Μεταξοχώρι Ηρακλείου.
Άγνωστοι πυροβόλησαν και διέλυσαν τον σταθμό κατά τη διάρκεια της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή στις 10 Νοεμβρίου.
«Δυστυχώς η λειτουργία του αυτόματου μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο Μεταξοχώρι Ηρακλείου διακόπτεται καθώς ο σταθμός δέχθηκε πυροβολισμούς (!) κατά τη διάρκεια της έντονης κακοκαιρίας στην Κρήτη στις 10 Νοεμβρίου 2020 και καταστράφηκε», αναφέρεται σε ανάρτηση του meteo στο Facebook.
- Ιράν: Τον «τερματισμό του πολέμου άμεσα» ζητά ο Ερντογάν – Απειλείται «η σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής»
- Ιράν: «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου», απαντούν στον Τραμπ οι Φρουροί της Επανάστασης
- Ιράν: Ο πόλεμος «θα τελειώσει σύντομα» διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ρωσικών επιθέσεων σε Χάρκοβο και Ντνίπρο
- Ιράν: Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του
