
ΠΑΕ Ολυμπιακός : Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμά της στο Twitter για τα θύματα του σεισμού στη Σάμο και τη Σμύρνη
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα για τον σεισμό που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10) στη Σάμο και τη Σμύρνη.
Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού επισημαίνοντας πως οι προσευχές τους είναι προς όσους έχουν πληγεί.
Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας σε όσους έχουν πληγεί».
Τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας με όσους έχουν πληγεί. / Our deepest condolences to the families of victims following the catastrophic #earthquake. Our thoughts and prayers go to those who suffered loss.
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) October 30, 2020
- Ο Τραμπ ανεβάζει φωτογραφία του φορώντας στολή με παράσημα – Για ποιες πράξεις τα κέρδισε
- «Πράσινο φως» από την Κομισιόν για προσωρινή χρήση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για άλλες δαπάνες
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στις σχέσεις Κίνας-Ιαπωνίας – «Κίνδυνος σύγκρουσης τα επόμενα δύο χρόνια»
- Ασανσέρ: Λήγει η παράταση απογραφής στις 30 Ιουνίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα
- Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του Έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»
- Καναδός βρέθηκε θετικός στον χανταϊό, σύμφωνα με αξιωματούχους της Βρετανικής Κολομβίας

