Βέμπερ : Δεν πάει άλλο, πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία
Το μήνυμα «δεν πάει άλλο» και ότι οι ηγέτες της ΕΕ πρέπει να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία, στέλνει σήμερα μέσω Twitter ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EΛΚ) στο Ευρωκοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ
Το μήνυμα «δεν πάει άλλο» και ότι οι ηγέτες της ΕΕ πρέπει να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία, στέλνει σήμερα μέσω Twitter ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EΛΚ) στο Ευρωκοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ.
Στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από σύνδεσμο που παραπέμπει στη συνέντευξή του στο Euronews, προτρέπει την ΕΕ να χρησιμοποιήσει την οικονομική δύναμη της για να το πράξει.
«Δεν πάει άλλο. Χρειαζόμαστε δράση, όχι άλλα λόγια κατά του Ερντογάν και των αμέτρητων προκλήσεων του. Δεν πρόκειται για ελληνικό, κυπριακό ή γαλλικό ζήτημα, αλλά για ευρωπαϊκό. Οι ηγέτες της ΕΕ πρέπει να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία. Ας χρησιμοποιήσουμε την οικονομική δύναμη της ΕΕ για να το πράξουμε» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Μάνφρεντ Βέμπερ.
- Η γη της ελιάς: Διλήμματα και αδιέξοδα
- Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση στα δημοσιογραφικά της Τούμπας
- «Αποτελεί συνέχεια»: Τι λέει ο Λέκκας για τον σεισμό 4,1 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Πόσα ενοίκια χρειάζονται για να αγοράσεις σπίτι – Αναλυτικά τα στοιχεία για την Αττική
- Λίτσα Λαζαρίδη εναντίον Αγγελικής Ηλιάδη: «Ντροπή, θα προβώ σε μήνυση για προσβολή νεκρού»
- «Ο Σπανούλης, οι κρούσεις και η πρόθεσή του για το καλοκαίρι» (pic)

