«Πάμε Δανάη!» : Βελουτέ σούπα μανιταριών από τον Απόστολο Ρουβά
Μια φθινοπωρινή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Ένα ζεστό και φθινοπωρινό πιάτο ετοίμασε το πρωί της Πέμπτης (29/10) στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!», ο Απόστολος Ρουβάς.
Συγκεκριμένα ο Απόστολος Ρουβάς επέλεξε να φτιάξει μία πενταντανόστιμη βελουτέ σούπα μανιταριών με γλυκοπατάτα.
Για να μαγειρέψετε αυτό το γευστικότατο αυτό πιάτο, θα χρειαστείτε:
1-1,5 λ. ζωμό λαχανικών
2 κ.σ. λάδι
500 γρ. μανιτάρια λευκά
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 μέτρια καρότα κομμένα σε κύβους
2 στικ σέλερι κομμένα σε κύβους
1 μεγάλη γλυκοπατάτα κομμένη σε κύβους
1 μικρό άσπρο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1 φύλλο δάφνης
4 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. αλέυρι
1,5 κούπα φρέσκο γάλα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ


