Σχεδόν αλάνθαστος ο Ολυμπιακός στην Euroleague

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του συνολικού πίνακα των λαθών κατά μέσoν όρο, έχοντας από πάνω τους μόνο τη Ζενίτ, που μετρά 2 λιγότερα παιχνίδια

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη πετύχει 3 νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό, Αρμάνι και Μακάμπι στα 4 συνολικά ματς ως τώρα, με τους Πειραιώτες να είναι σχεδόν αλάνθαστοι στο παιχνίδι τους.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μετρούν 45 λάθη στην πρώτη τετράδα των αγώνων ως τώρα, έχοντας κατά μέσον όρο μόλις 11,25, έναντι των 11 που κάνει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης σε κάθε ματς, με δύο παιχνίδια όμως λιγότερα.

Οι Ερυθρόλευκοι, παρά τη σειρά των δύσκολων και απαιτητικών αγώνων που έχουν δώσει ως τώρα, δείχνουν να αποφεύγουν τα λάθη, κάτι που δρα ευεργετικά στον τρόπο παιχνιδιού τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μη χαρίζουν εύκολες κατοχές στην αντίπαλη ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δίωξη σε βουλευτή των Δημοκρατικών για δωροληψία και ξέπλυμα χρήματος

Ο βουλευτής των Δημοκρατικών Χένρι Κουέγιαρ έλαβε περίπου 600.000 δολάρια για να εξυπηρετήσει συμφέροντα τράπεζας και εταιρείας για περίοδο επτά ετών, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Σύνταξη ΙΝ

Στήριξη Λαβρόφ σε Ολγκίν για το Κυπριακό

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας συναντήθηκε στη Μόσχα με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο.

Σύνταξη ΙΝ

Πάνω από 12.000 όπλα κατασχέθηκαν στην Ονδούρα

Στα χιλιάδες όπλα που κατασχέθηκαν στην Ονδούρα περιλαμβάνονται εκτοξευτήρες οπλοβομβίδων, τουφέκια εφόδου AK-47, ημιαυτόματα τουφέκια AR-15, κυνηγετικές καραμπίνες, εκρηκτικά κ.ά.

Σύνταξη ΙΝ

Τρία πτώματα βρέθηκαν σε επαρχία όπου αγνοούνταν Αυστραλοί και Αμερικανός

Οι Κόλουμ και Τζέικ Ρόμπινσον, αδέλφια από την Αυστραλία, και ο Τζακ Κάρτερ Ρόουντ, υπήκοος των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στις αρχές πως αγνοούνται την 29η Απριλίου, ενώ έκαναν διακοπές στο Μεξικό.

Σύνταξη ΙΝ

13 νεκροί εξαιτίας της κακοκαιρίας στην Αϊτή

Σχεδόν όλη η Αϊτή κινδυνεύει εξαιτίας κύματος κακοκαιρίας, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, η οποία προειδοποίησε για ξαφνικές πλημμύρες.

Σύνταξη ΙΝ

«Θετικό πνεύμα» από τη Χαμάς για την επίτευξη συμφωνίας

«Είμαστε αποφασισμένοι να εξασφαλίσουμε μια συμφωνία με τρόπο που να εκπληρώνει τα αιτήματα των Παλαιστινίων», λέει η Χαμάς, υπογραμμίζοντας το θετικό πνεύμα για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007