Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» πήραν μια πολύ εύκολη νίκη στην Αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με 83-47 κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.
Πριν από τον αγώνα, έγινε η απονομή του περσινού τίτλου ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι πρώτη σκόρερ ήταν η Σταμολάμπρου με 14 πόντους ενώ ακολούθησαν οι Σταμάτη, Σπυριδοπούλου και Ντέιβις με 13 και η Ρέιμερ με 11.
Επόμενο παιχνίδι είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της επόμενης Κυριακής (25/10, 14:30).
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών