Μάγδα Φύσσα: Νίκησε η Δημοκρατία, το χρωστάμε στον Παύλο
Η Μάγδα Φύσσα παραχώρησε σύντομες δηλώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, γύρω στις 11:30 το βράδυ σχετικά με τη δικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή
Δηλώσεις εξερχόμενη από το Εφετείο έκανε η μητέρα του Παύλου, Μάγδα Φύσσα, λίγες ώρες μετά την ιστορική απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.
Αναφερόμενη στην ενοχή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και την ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του γιου της υπογράμμισε πως «αυτό περιμέναμε, αυτό ήταν το ζητούμενο» κάνοντας λόγο για ιστορική νίκη.
Όπως είπε, αύριο περιμένουμε τις ποινές κι όλα τα υπόλοιπα, εκφράζοντας την ελπίδα να είναι και η αυριανή ημέρα σαν τη σημερινή.
«Το χρωστάμε στον Παύλο…»
Η κ. Φύσσα υποστήριξε πως πρόκειται για νίκη της Δημοκρατίας την οποία «χρωστάμε στον Παύλο και την πολιτική αγωγή που αγωνίστηκε τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό, γιατί έδωσε μεγάλο αγώνα. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».
«Το οφείλουμε στον Παύλο. Για το αίμα και τη ζωή του που έχασε. Τα 4 λεπτά του Παύλου ήταν πολύ σημαντικά για να μπορέσουμε να τους μαζέψουμε» πρόσθεσε.
Σημειώνεται πως το δικαστήριο διέκοψε για τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης με την αγόρευσή της εισαγγελέως επί των ελαφρυντικών.
- Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν 81-78: Νίκη με «υπογραφή» Χόρτον-Τάκερ
- Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για ταχύτητα πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Τραμπ: Τηλεφωνική επικοινωνία με Ζελένσκι την παραμονή των νέων διαπραγματεύσεων
- Μεγάλη Βρετανία: Πρόστιμο 16 εκατ. λιρών στο Reddit για την συλλογή και χρήση δεδομένων ανηλίκων κάτω των 13
- Το «πριν το καλοκαίρι» της Μαρίας Καρυστιανού, το υπουργείο που της «έταξαν» και το ντιμπέιτ με τον Άδωνι
- Τα πλοκάμια του μεξικανικού καρτέλ στην Ελλάδα – Οι δολοφονίες και οι συλλήψεις ανθρώπων του «Ελ Μέντσο»
