
Άγρια δολοφονία στα Πετράλωνα εξιχνιάστηκε μετά από 13 χρόνια: Στραγγάλισαν και τεμάχισαν μητέρα και κόρη
Μάνα και κόρη είχαν εξαφανιστεί από τα Πετράλωνα το 2007 και τελικά αποκαλύφθηκε ότι είχαν πέσει θύματα άγριας δολοφονίας
Ένα άγριο έγκλημα που παρέμενε άλυτο μυστήριο για 13 ολόκληρα χρόνια εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία.
Μάνα και κόρη είχαν εξαφανιστεί από τα Πετράλωνα το 2007 και τελικά αποκαλύφθηκε ότι είχαν πέσει θύματα άγριας δολοφονίας με τον δράστη να τις πνίγει και στη συνέχεια με συνεργό να τεμαχίζουν τα πτώματα και να τα πετούν μέσα σε μαύρες σακούλες σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αττικής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία δράστες είναι δύο άνδρες από το Πακιστάν 54 και 60 ετών σήμερα που συνελήφθησαν ενώ θύματα είναι δύο γυναίκες από τη Γεωργία, 59 ετών και η κόρη της 21 ετών.
Κίνητρο των πράξεών τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας δύο (2) αλλοδαπών γυναικών -μητέρας και κόρης- ηλικίας 59 και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες είχαν εξαφανισθεί την 6-7-2007 από την περιοχή των Αθηνών και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.
Η εξαφάνιση των ανωτέρω γυναικών είχε δηλωθεί στο Τ.Α. Ομονοίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συνέστησε ειδική ερευνητική ομάδα για την επανεξέταση της υπόθεσης.
Μετά από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol και επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες και προσήχθησαν. Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 54 και 60 ετών.
Όπως διαπιστώθηκε, τα θύματα είχαν δολοφονηθεί δι’ ασφυξίας, εντός του διαμερίσματος του 54χρονου στα Πετράλωνα και στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια και τρίτου ατόμου, εξαφάνισαν τις σορούς τους.
Κίνητρο των πράξεών τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα.
Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση και σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.
- Μικ Τζάγκερ: Τι λέει για τη συνεργασία των Rolling Stones με τον Ρόμπερτ Σμιθ
- Σε ειδικές εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
- Investigations Into Lefkada Sea Drone Continue
- Παίζει κανονικά το ματς με την Μπασκόνια η Βαλένθια – Πώς θα παραταχθούν οι «νυχτερίδες»
- Καλλιθέα: Πυροβόλησαν γυναίκα έξω από κατάστημα – Συνελήφθη ο δράστης
- Συμπλοκή με έναν νεκρό από πυροβολισμό στη Θεσσαλονίκη – Πέταξαν τη σορό στον ποταμό Λουδία

