Δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής και έπεσε ο Πανιώνιος
Και τυπικά εκτός Basket League ο Πανιώνιος, καθώς δεν πήρε πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Και επίσημα εκτός Basket League τίθεται ο Πανιώνιος καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στην πρώτη εθνική κατηγορία από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα υποβιβαστεί.
Νωρίτερα, στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ με θέμα τα τηλεοπτικά, οι ιθύνοντες του «Ιστορικού» είχαν ενημερώσει ότι ο Πανιώνιος δεν θα δώσει το «παρών» στο νέο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ομάδες της Basket League σε 12 από 13.
Αυτή τη στιγμή δεν έχει οριστικοποιηθεί που θα παίζει από τη νέα σεζόν κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες, με τον ΠΑΟΚ παράλληλα να περνάει άνευ αγώνα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου λόγω της απόσυρσης του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.
- Κούβα: «Θέλει» να κλείσει συμφωνία με τις ΗΠΑ και αυτό θα γίνει «πολύ σύντομα», λέει ο Τραμπ
- Μέση Ανατολή: Κατάπαυση του πυρός ζητά ο πάπας Λέων – «Ας ξαναρχίσει ο διάλογος»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό

