
Αμφιλοχία: Στο νοσοκομείο 16χρονος από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε κατάληψη
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας ανήλικος μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε υπό κατάληψη σχολείο.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας ανήλικος μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε υπό κατάληψη σχολείο.
Συγκεκριμένα, ο 16χρονος που ήταν ανάμεσα στους μαθητές που συμμετείχαν στην κατάληψη, κατέληξε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, το περιστατικό συνέβη τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, ενώ απαιτήθηκε η κινητοποίηση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του.
Ο πατέρας του αναζητήθηκε και – όπως προβλέπεται – συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αμφιλοχίας με τη δικογραφία σε βάρος του να σχηματίζεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
- «Περίμενε έναν χρόνο»: Όταν η Ελισάβετ προειδοποίησε τον Χάρι για τον γάμο του
- Τέμπη: Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας ζητάει την πλήρη φωτογραφική κάλυψη της δίκης
- Θεσσαλονίκη: Απολύθηκε από τον ΟΑΣΘ ο οδηγός που πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Εικοσιένα: Η αλήθεια όπως δεν τη μαθαίνουν στα σχολειά
- Νέα επίθεση Τραμπ προς την Ευρώπη: Βρείτε λίγο θάρρος, πηγαίνετε στα Στενά του Ορμούζ και πάρτε το πετρέλαιο μόνοι σας
- Μετά το Πάσχα η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Τι είπαν Μητσοτάκης-Κακλαμάνης για την προ ημερησίας



