Δολοφονία Παύλου Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων
Ο γιος του δολοφονημένου πολιτικού και νυν δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε το δικό του μήνυμα για τον πατέρα του
Τριάντα ένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την δολοφονία του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη από την 17 Νοέμβρη.
Ο γιος του δολοφονημένου πολιτικού και νυν δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε το δικό του μήνυμα για τον πατέρα του.
«Μπορεί να έχεις πετάξει μακριά εδώ και τριάντα ένα χρόνια, αλλά εγώ κάθε μέρα σε αγγίζω…» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ανάρτηση Μητσοτάκη – Μπακογιάννη
Φωτογραφίες με τον εκλιπόντα στους λογαριασμούς τους στα social media ανήρτησαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Τριάντα ένα χρόνια μετά. Η ίδια αγάπη ζωντανή στη μνήμη μου» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«31 χρόνια πριν, κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχε δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Ντόρα Μπακογιάννη, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τα παιδιά που απέκτησαν μαζί, την Αλεξία και τον Κώστα Μπακογιάννη.
- Ο Μπενίτεθ παράδεχτηκε εμμέσως την πραγματικότητα
- Η OpenAI λανσάρει το GPT-5.2, απάντηση στην απειλή του Gemini 3 της Google
- Συνάντηση Ζελένσκι με Μερτς τη Δευτέρα στο Βερολίνο
- Skysports: «Ζιντάν, Κλοπ και Αρμπελόα υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης



