Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, επικρατώντας της Σεβίλλης (2-1) στην παράταση.
Αν και η ομάδα του Χανς Φλικ βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει και αυτήν την κούπα μετά το Champions League.
Ο γερμανός τεχνικός μετά τη λήξη του παιχνιδιού τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ υποστήριξε ότι η Μπάγερν κατέκτησε δίκαιο το τρόπαιο.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ακόμη πλήρως στον επιθυμητό ρυθμό, παρά τη μεγάλη νίκη μας (8-0) επί της Σάλκε στο πρωτάθλημα. Μας πήρε 15 λεπτά για να μπούμε στο παιχνίδι. Για εμένα ήταν φανταστικό να βλέπω την ομάδα να πηγαίνει με το δικό της τρόπο, χωρίς να αλλάζει νοοτροπία. Αυτή η νοοτροπία της ομάδας, ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήταν συγκλονιστική. Απέναντι σε μια πολύ ισχυρή αντίπαλο και οι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη. Ο Μαρτίνεθ σημείωσε το αποφασιστικό γκολ. Την Τετάρτη υπήρχαν φήμες γι’ αυτόν και την υποτιθέμενη επιστροφή του στην Μπιλμπάο, αλλά απόψε σημείωσε το νικητήριο γκολ. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές λέει τέτοιες ιστορίες».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Τσίμα Μονέκε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα επί της Φενέρ, αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ και τόνισε ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να θεωρηθεί καλύτερος από εκείνον στη θέση «4».
Οι «μάχες» για την τετράδα και την εξάδα με φόντο το πλεονέκτημα έδρας και την πρόκριση στα playoffs – Το πρόγραμμα όλων των ομάδων μέχρι το τέλος της regular season της Euroleague.