Κοροναϊός: «Χρειάστηκε να φτάσω κοντά στο θάνατο για να πιστέψω ότι υπάρχει»
Ο αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης συγκαταλεγόταν στους αρνητές μάσκας ωστόσο μετά την περιπέτειά του στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα.
Ο αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης συγκαταλεγόταν στους αρνητές μάσκας ωστόσο μετά την περιπέτειά του στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο κ. Φασομυτάκης τονίζει ότι την ίδια στιγμή που στο δήμο γίνονταν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για τον κοροναϊός, ο ίδιος διατηρούσε τις επιφυλάξεις του για το αν πράγματι υπάρχει ο ιός.
Ο αντιδήμαρχος Φαιστού επί 40 μέρες ήταν θετικός στον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο.
«Κινδύνευσα να πεθάνω. Κάθε βράδυ παρακαλούσα την Παναγία να γίνω καλά» είπε ο κ. Φασομυτάκης, ο οποίος απευθύνει έκκληση σε όλους να φορούν μάσκες.
«Δεν είναι δυνατόν να μην φοράμε μάσκα και να γίνουμε φονιάδες εμείς οι ίδιοι κολλώντας τους άλλους», είπε.
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές


