Κόπηκε στα δύο η εθνική οδός Λαμίας-Καρπενησίου: Υποχώρησε το οδόστρωμα
Συνεχίζεται η επέλαση του Ιανού σε πολλές περιοχές της χώρας με τα προβλήματα να εντείνονται τις τελευταίες ώρες στην Φθιώτιδα
Μετά το πλημμυρισμένο οδόστρωμα, ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου με την υποχώρηση της γέφυρας στο ύψος του Παλιουρίου Καστρίου, όπως φαίνεται και στην πάνω φωτογραφία.
Συνεχίζεται η επέλαση του Ιανού σε πολλές περιοχές της χώρας με τα προβλήματα να εντείνονται τις τελευταίες ώρες στην Φθιώτιδα.
Ιδιαίτερα στην εθνικό οδό Λαμίας-Καρπενησίου μετά το πλημμυρισμένο οδόστρωμα υποχώρησε και η γέφυρα στο ύψος του Παλιουρίου Καστρίου.
Από τον μεγάλο όγκο νερού υποχώρησε μεγάλο κομμάτι που ουσιαστικά έκοψε την εθνική οδό στα δύο αν και από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στο ύψος της διασταύρωσης Λουτρών Υπάτης.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
- Ιράν: Ποια ήταν η 23χρονη φοιτήτρια Ρουμπίνα Αμινιάν που πυροβόλησαν στο κεφάλι οι δυνάμεις καταστολής
- Πώς ξεπερνάμε τη μελαγχολία μετά τις γιορτές;
- Έπεσαν τσιμέντα από γέφυρα στη Νέα Ιωνία
- Σαρωτικοί έλεγχοι για Airbnb – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα
- Πώς πέθανε ο έρωτας των millennials για το ίντερνετ

