
Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών υποχωρεί κάτω από τα επίπεδα των 660 μονάδων και στις 11:00, διαμορφώνεται στις 657,80 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,51%.
Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω καθοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών υποχωρεί κάτω από τα επίπεδα των 660 μονάδων και στις 11:00, διαμορφώνεται στις 657,80 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,51%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,61 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,60%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,53%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Ελλάκτωρ (+7,00%), της Coca Cola HBC (+0,49%) και της Lamda Development (+0,35%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Eurobank (-2,40%), της Alpha Bank (-2,07%), της Aegean Airlines (-1,60%) και της Fourlis (-1,27%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Ακίνητης Περιουσίας (+0,50%) και των Κατασκευών (+0,44%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-1,75%) και του Εμπορίου (-1,12%).
Ανοδικά κινούνται 14 μετοχές, 38 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Reds +10,34% και Flexopack +9,70%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Κυρακούλης -5,61% και Μουζάκης -3,69%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Bαθμολογία UEFA: Δυσκολεύει η10η θέση για την Ελλάδα
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση συρμού του τραμ με βαν στον Άλιμο
- Τριάρες για Κρίσταλ Πάλας (3-0) και Σαχτάρ (3-0), βήμα πρόκρισης για Μάιντς (2-0) – Δείτε τα γκολ
- Γιορτή σήμερα 10 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Βαλένθια παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague»








