Λίβερπουλ : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπου λίγες ημέρες πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι (20/9)
Ο Κώστας Τσιμίκας δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της Λίβερπουλ καθώς ανάρρωνε από τον κορωνοϊό ενώ το περασμένο Σάββατο (12/9) είχε μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι των «Reds» κόντρα στη Λιντς.
Το πρωί της Τετάρτης (16/9) ο Έλληνας αμυντικός πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (20/9) κόντρα στην Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ωστόσο δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Γερμανού τεχνικού κόντρα στους Λονδρέζους.
Το πιο πιθανό για τον 24χρονο αριστερό οπισθοφύλακα είναι ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (22/9) κόντρα στη Λίνκολν Σίτι στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ Αγγλίας.
- Μια νέα καριέρα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Το Hollywood είναι η επόμενη μεγάλη… μπίζνα του CR7
- Ο Σταύρος Φλώρος δίνει μεγάλη μάχη και στέλνει συγκλονιστικό μήνυμα ελπίδας
- Ράμα για επεισόδια στην Αλβανία: Συγχαρητήρια στην αστυνομία, μηδενική ανοχή στην «άμυαλη συμμορία με τους μύες»
- Μουντιάλ 2026: Με Πελίστρι η αποστολή της Ουρουγουάης (pic)
- Η ΕΕ θα αποτρέψει τη Μόσχα να ωφεληθεί από τον πόλεμο στο Ιράν – Παγώνει το πλαφόν τιμών στο ρωσικό πετρέλαιο
- Νέο εύρημα που παραπέμπει σε πυραυλικό εξάρτημα ξεβράστηκε στην Κρήτη

