Μητσοτάκης για μη άρση ασυλίας Πολάκη: Θερινή ραστώνη της ΚΟ της ΝΔ – Δεν θα επαναληφθεί
Αστοχία χαρακτήρισε τη μη άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος απέδωσε στην χαλαρότητα ...του καλοκαιριού τη στάση των γαλάζιων βουλευτών που δεν στήριξαν την επίσημη γραμμή του κυβερνώντος κόμματος για την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Αστοχία χαρακτήρισε τη μη άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος απέδωσε στην χαλαρότητα …του καλοκαιριού τη στάση των γαλάζιων βουλευτών που δεν στήριξαν την επίσημη γραμμή του κυβερνώντος κόμματος για την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Μητσοτάκης κληθείς να σχολιάσει το εν λόγω περιστατικό στη βουλή και το αν θα πάρει μέτρα για τη στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ είπε ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα έχει σηκώσει μεγάλο βάρος τους τελευταίους 14 μήνες. Έχει ανταποκριθεί άψογα στα καθήκοντά της».
Στο συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε μια αστοχία. Αποτέλεσμα καλοκαιρινής ραστώνης. Δεν θα επαναληφθεί».
- Ευρείας κλίμακας ανάπλαση στο παραλιακό μέτωπο της Καστοριάς
- Ο Τζορτζ Λούκας είχε πουλήσει τα δικαιώματα του Star Wars για 10.000 δολάρια το 1971 – Ευτυχώς η συμφωνία ακυρώθηκε
- Betsson: Αποκριάτικη προσφορά με 320 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον Τροχό
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
- ΚΚΕ: Τα ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης λειτουργούσαν ως μηχανισμός χειραγώγησης συνειδήσεων
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ θα αποσύρει τους περισσότερους κυανόκρανους που είναι ανεπτυγμένοι στη χώρα ως τα μέσα του 2027
