
Nations League : Έτσι θα παίξει η Εθνική στο Κόσοβο
Ο Φαν Σιπ προχωρά σε τρεις αλλαγές για την αποψινή (21:45) αναμέτρηση με το Κόσοβο για το Nations League
Με τρεις αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στη Σλοβενία θα παρατάξει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός την Εθνική Ελλάδας για τον αγώνα με το Κόσοβο (21:45). Τηλεοπτικά, από τη COSMOTE TV και την τηλεόραση του OPEN.
Ο Ολλανδός προπονητής επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Σταφυλίδη αντί του Δημήτρη Σιόβα στην άμυνα, τον Κώστα Φορτούνη αντί του Πέτρου Μάνταλου πίσω από τον επιθετικό και τον Ευθύμη Κουλούρη αντί του Βαγγέλη Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Οι υπόλοιποι θα είναι οι Μπάρκας στο τέρμα, ο Σβάρνας κεντρικός αμυντικός, ο Γιαννούλης και ο Μπακάκης δεξιά και αριστερά στα μπακ, οι Κουρμπέλης και Ζέκα στη μεσαία γραμμή, ο Μπακασέτας και ο Λημνιός στα πλάγια της μεσοεπιθετικής τριπλέτας.
- Τι είναι το «Kama Muta» και πως επηρεάζει τις σχέσεις;
- Ουκρανία: Τουλάχιστον δυο νεκροί, ένας αγνοούμενος και οκτώ τραυματίες σε ρωσική επιδρομή
- Συνταγή: Κέικ βανίλιας
- Στον «πάγο» οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ εν μέσω έντασης στο Ορμούζ – Συνεχίζονται οι φονικές επιθέσεις των IDF στον Λίβανο
- Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε όλη τη χώρα
- Οι τρεις κινήσεις που πηγαίνουν την άσκηση σε άλλο επίπεδο


