Ολυμπιακός : Ραφίνια και Τζολάκης τα πρόσωπα στο φιλικό με τον Ατρόμητο
Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ θα πάρει μία ιδέα από ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο νεαρός γκολκίπερ προετοιμάζεται με ορίζοντα τον τελικό του Κυπέλλου.
Ο Ραφίνια δεν έχει πολύ καιρό στην Αθήνα, αλλά δεν έχει και πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί. Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αρχίζουν σε λίγες μέρες, αν και ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου. Οπότε, για να εγκλιματιστεί πιο εύκολα, ο Μαρτίνς αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Ραφίνια στην αποστολή του φιλικού με τον Ατρόμητο.
Ο Ραφίνια θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή και αναλόγως με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ίσως να παίξει κάποια λεπτά. Σε αντίθεση με τον Ραφίνια, ο Χοσέ Χολέμπας δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ο διεθνής αριστερός μπακ ξέρει καλά τα κατατόπια, παρότι τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο εξωτερικό.
Τέλος, στην εστία αναμένεται να αρχίσει ο Τζολάκης, ο οποίος προβάλει ως ο επικρατέστερος για να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μαρτίνς θα του δώσει φανέλα βασικού για να πάρει ρυθμό και να αισθανθεί μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
- Σε νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ ο πρωθυπουργός Νετανιάχου για «οδοντιατρική φροντίδα»
- Πληροφορίες για επιθέσεις των ΗΠΑ σε ιρανικά ταχύπλοα στο Ορμούζ
- Ποιες είναι οι προτεραιότητες της ιρανικής αντιπροσωπείας στο Κατάρ
- NASA: Το διαστημικό «πρατήριο καυσίμων» – Ο ρόλος των υπερυπολογιστών και το μεγάλο «στοίχημα»
- Οι επόμενες εκλογές στην Τουρκία έχουν κριθεί, σχολιάζει ο Guardian
- Στην Bundesliga η Πάντερμπορν – Υποβιβάστηκε η Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη (2-1 παρ.)




