Μέσι : Θα παίξει στο πρώτο φιλικό της Μπαρτσελόνα
Η παραμονή του Λιονέλ Μέσι ανακούφισε άπαντες στην Μπαρτσελόνα κι όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα είναι παρών και στο πρώτο φιλικό των μπλαουγκράνα
Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε πως παραμένει στην Μπαρτσελόνα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αφού πλέον τα σενάρια γύρω από την αποχώρηση του σταμάτησαν.
Ο Αργεντινός άσος αναμένεται να περάσει από τεστ κορωνοϊού και θα βρεθεί άμεσα στις προπονήσεις Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, αναμένεται να είναι παρών στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, στο πρώτο ματς της «εποχής Κούμαν» για την ομάδα.
Αυτό θα είναι με αντίπαλο τη Νάστικ Ταραγόνα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo o 33χρονος θα δώσει κανονικά το παρών, ανακουφίζοντας τους οπαδούς του συλλόγου.
- Η Ευρώπη λιγότερο διεφθαρμένη, αλλά όχι πιο καθαρή – Τι δείχνει ο καθρέφτης για την Ελλάδα
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι
- Έχω παιδιά: Αξέχαστες αναμνήσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις


