Υπεγράφη η υπουργική απόφαση που προβλέπει αποζημίωση για ιδιοκτήτες που εισέπραξαν μειωμένα ενοίκια.
Στην υπουργική απόφαση προβλέπεται η αποζημίωση των ιδιοκτητών ακινήτων που εισέπραξαν μειωμένο ενοίκιο στα πλαίσια των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.
Οι ιδιοκτήτες δικαιούνται μείωση στις φορολογικές τους οφειλές, σε ποσοστό 20% επί του μισθώματος που τελικά εισπράττουν.
Οι οφειλές που τυγχάνουν έκπτωση είναι ο φόρος εισοδήματος, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος, φόρο πολυτελούς διαβίωσης,ο ΕΝΦΙΑ, ο ΦΠΑ.
Οσόν αφορά την επέκταση του μέτρου φαίνεται πως θα υπάρξει επέκταση και του επόμενους μήνες, με τη διαφορά πως το οικονομικό επιτελείο καταλήγει στη λύση το μέτρο να μην έχει αναγκαστική μορφή αλλά η μείωση του ενοικιου να έρχεται μετά από συμφωνία ιδιοκτήτη-ενοικιαστή.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας