Βραζιλία : Πλησιάζει τους 115.000 νεκρούς – Καταγράφει 3.605.783 κρούσματα
Η Βραζιλία κατέγραψε τις προηγούμενες 24 ώρες 494 θανάτους εξαιτίας του κοροναϊού και 23.421 κρούσματα.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε 494 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 23.421 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Συνολικός απολογισμός
Πλέον ο απολογισμός της πανδημίας του κοροναϊού στην γιγαντιαία λατινοαμερικάνικη χώρα έχει φθάσει τους 114.744 νεκρούς επί συνόλου 3.605.783 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.
Μεγάλο μέρος της βραζιλιάνικης επιστημονικής κοινότητας θεωρεί αυτά τα στοιχεία πολύ υποτιμημένα σε σχέση με την πραγματικότητα.
Η Βραζιλία καταγράφει τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό στον κόσμο, πίσω από αυτόν των ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΠΕ
- Προπονητής Μπράιτον για Κωστούλα: «Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξή του»
- Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας
- Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για κεκαλυμμένη χρηματοδότηση της Χαμάς, ύψους άνω των 7 εκατ. ευρώ
- Αγρότες: Οι αποφάσεις κλιμάκωσης του μπλόκου της Νίκαιας – Συνεχίζει την προσπάθεια διάσπασης το Μαξίμου
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι


