
Επίσημο : Τέλος ο Σετιέν από την Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα το... διαζύγιο με τον Ισπανό τεχνικό
Εγινε το αναμενόμενο, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει τους τίτλους τέλους με τον Κίκε Σετιέν!
Η συντριβή και η ταπείνωση από την Μπάγερν Μονάχου φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της Βαρκελώνης να ανακοινώνει πως αποτελεί ήδη παρελθόν ο προπονητής, Κίκε Σετιέν.
O τεχνικός από το Σανταντέρ της Ισπανίας… πλήρωσε τον ιστορικό διασυρμό από τους Βαυαρούς, με τον 61χρονο να κάθεται για 25 ματς στον πάγκο της ομάδας. Έχοντας 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Νέος προπονητής της Μπάρτσα αναμένεται να αναλάβει ο Ρόναλντ Κούμαν, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν τις επόμενες μέρες την απόφασή τους.
Η ανακοίνωση των Καταλανών κρύβει… εκπλήξεις, καθώς ουσιαστικά παραμένει στην θέση του ο Αμπιντάλ: «Αυτή είναι η πρώτη απόφαση στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της πρώτης ομάδες , που θα συμφωνηθεί από κοινού με τον τωρινό τεχνικό διευθυντή και τον νέο προπονητή που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες».
- Μουντιάλ 2026: Αλλαγή στο τελετουργικό έναρξης των αγώνων – Με 52 ποδοσφαιριστές η ανάκρουση των εθνικών ύμνων
- «Κολυμπώ για τη Ζωή»
- Πάτρα: Έφοδος του Ελληνικού FBI στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
- Αγία Παρασκευή: Αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
- Ο Σρέντερ απάντησε στα σενάρια για Παναθηναϊκό: «Ποτέ μη λες ποτέ… αλλά ποτέ»
- Σταύρος Φλώρος: Η επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί στο κέντρο αποκατάστασης του παίκτη που ακρωτηριάστηκε


