ΑΕΚ : Καμπάνα από την FIBA για τις οφειλές στον Χέρστον
Η Ένωση καλείται να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό στον Αμερικανό φόργουορντ για οφειλές που υπάρχουν από το 2016 όπως επιδίκασε το BAT.
Τρεχάματα για την ΑΕΚ αναφορικά με την αντιδικεία που είχε με τον Μαλίκ Χέρστον, από την στιγμή που ο Αμερικανός αγωνιζόταν στην Ένωση (2015-17). Ο Χέρσον αγωνίστηκε στους κιτρινόμαυρους τον έναν από τους δύο χρόνους του συμβολαίου του, ζήτησε τα χρήματά του, όμως δεν τα πήρε ποτέ. Οδηγήθηκε στο δικαστικό όργανο επίλυσης οικονομικών διαφορών της FIBA (BAT) ζητώντας όλο το ποσό του συμβολαίου του δηλαδή 700 χιλιάδες δολάρια. Η ΑΕΚ συμφώνησε να του δώσει το 2019 το μισό του συμβολαίου του κάτι που δεν έγινε, με τον ίδιο να δικαιώνεται στο BAT και να ζητάει πλέον την αποπληρωμή όλου του ποσού.
Η ΑΕΚ πρέπει να του δώσει το ποσο των 368.500 δολαρίων που του χρωστάει από τον Σεπτέμβριο του 2016.
Ταυτόχρονα πρέπει να πληρώσει 5730 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα και 11,333 ευρώ ως επιστροφή για τα προσωπικά του έξοδα όλο αυτό το διάστημα που βρέθηκε με την ΑΕΚ σε δικαστική διαμάχη.
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
